Over On Top Sportcenter

On Top Sportcenter is een sportschool waar het laagdrempelig is om binnen te komen. Ieder persoon van jong tot oud kan bij ons terecht. Het maakt niet uit of jij een ervaren sporter bent of net begint. Als je bij On Top Sportcenter binnen komt lijkt het alsof je thuiskomt en geven we jou als persoon de vereiste aandacht.

Onze trainers weten jou te motiveren op de juiste manier en halen het beste in je naar boven. Dit gevoel krijg je niet alleen in de fitness maar ook tijdens de groepslessen waar jouw trainer, maar ook jouw groepsleden je motiveren om jouw doel te bereiken.

On Top Sportcenter werkt met gediplomeerde docenten uit de sport en dans en yoga-wereld om jou de best mogelijke begeleiding te geven en verantwoord te kunnen sporten. Samen werken wij met jou om een zo goed mogelijke versie van jezelf neer te zetten.

Het team van On Top Sportcenter nodigt jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek zodat we jou kunnen leren kennen en vrijblijvend een op maat gemaakt programma aan jou kunnen voorleggen. We hopen je snel te zien bij

On Top Sportcenter “De sportschool waar je thuiskomt”.

Kijk of On Top Sportcenter bij jou past!