Personal Training

Één op één trainen met een personal trainer om jouw gewenste resultaat zo snel en efficiënt mogelijk te bereiken. De trainingen zijn afgestemd op de te behalen doelen welke tijdens het intakegesprek met je personal trainer zijn besproken. Iedere training wordt er gekeken naar je voortgang op basis van: gewicht, training en voeding. Tevens wordt je voortgang bijgehouden in de digitale omgeving van On Top Sportcenter en de daar aan gekoppelde voedings-app. Tot slot heb je als ondersteuning bij jou te bereiken doelen onbeperkt toegang tot de fitness of 1 groepsles per week naar keus (zie hiervoor de voorwaarden).

Ben je van plan om intensief met Personal Training aan de slag te gaan? Vraag dan een offerte op maat aan. Wij hebben diverse leden die 3 keer per week Personal Training boeken, hiervoor hebben wij een aangepast tarief.

Basistarief 1 persoon

1 x Personal training € 65,-

Trainingspakket 1 persoon

11 x Personal training € 650,-

Duo trainingen

Samen met een vriend(in) of familielid werken aan de beste versie van jezelf. Jullie worden gezamenlijk begeleid door een van onze personal trainers. De training is afgestemd op de te behalen doelen welke tijdens het intakegesprek met jullie personal trainer zijn besproken. Iedere training wordt er gekeken naar jullie voortgang op basis van gewicht, training en voeding. Tevens wordt je voortgang bijgehouden in de digitale omgeving van On Top Sportcenter en de daar aan gekoppelde voedings-app.  Tot slot heb je als ondersteuning bij jullie te bereiken doelen onbeperkt toegang tot de fitness of 1 groepsles per week naar keus (zie hiervoor de voorwaarden).

Zijn jullie van plan om intensief met Personal Training aan de slag te gaan? Vraag dan een offerte op maat aan. Wij hebben diverse leden die 3 keer per week Personal Training boeken, hiervoor hebben wij een aangepast tarief.

Basistarief 2 personen

1 x Personal training € 100,-

Trainingspakket 2 personen

11 x Personal training € 1000,-

Voorwaarden

  • Onbeperkt toegang tot de fitness geldt alleen bij afname trainingspakket en minimale afname personal training 1 keer per week. Hierdoor vervalt het aanbod op de gratis toegang tot 1 groepsles per week.
  • Toegang tot 1 groepsles per week alleen bij afname trainingspakket en minimale afname personal training 1 keer per week. Door hier gebruik van te maken vervalt het aanbod op gratis onbeperkt fitnessen.
  • Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Voor afspraak op maandag is de uiterlijke tijd om te annuleren is zaterdag 14:00 uur. Bij afzeggen binnen 24 uur of no-show (wegblijven zonder bericht) wordt het volledige uur bij u in rekening gebracht.
  • Bij geen gebruik van de betaalde trainingen is er geen recht op restitutie.